Frans roulette

Ondanks dat roulette in de 18e eeuw in Frankrijk is uitgevonden, bande de Fransen het spel tot zijn legalisatie in het midden van 1900. Frans roulette heeft meer gemeen met Europees dan met Amerikaans roulette en is beroemd om de beter kansen dan zijn twee equivalenten. Om deze reden nodigen wij u uit on onder de casino tafel verder te lezen zodat ook u kunt profiteren van de fantastische uitkeringen van Frans roulette.

Karakteristieken

Het eerste wat u aan Frans roulette zal opvallen is dat de tafel compleet rood is en dat de croupier stokken gebruikt om uw fiches te verplaatsen. Ook zult u zien dat, behalve als u Frans leest of spreekt, dat Frans de exclusieve voertaal aan de tafel is. Vrees echter niet, aangezien u slechts de woorden voor ‘geen inzet meer’ hoeft te verstaan, wat u direct na de eerste draai zult oppikken.

Het wiel heeft 37 nummers, 18 zwart, 18 rood en 1 groen, net zoals de Europese variant. Maar wat Frans roulette echt de verbeterde kansen over het Europees roulette geeft zijn zijn La Partage en En Prison regels. Hoewel deze niet door elke Franse roulette tafel worden aangeboden, zijn er een groot aantal die deze aanpassingen wel hebben, wat hen de beste roulette tafels ooit maken.

Wat is de La Partage regel?

De La Partage regel geeft u de helft van uw inzet ( kleur, hoog/lag en zelfs even/oneven) terug wanneer de nul wordt geraakt. Hierdoor neemt het voordeel van het huis van 2,7% af naar slechts 1,35%. En Prison is vrijwel hetzelfde alleen dan in plaats van u de helft van uw geld terug te geven, blijven uw inzet en geld onaangetast en wordt behouden voor de volgende ronde.

Frans roulette is de beste variant

De kansen van Frans roulette kunnen niet worden verslagen door zijn Europese en Amerikaanse varianten, dus ons advies is om altijd op zoek te gaan naar een Frans roulette tafel. Alleen dan heeft u het meest kans om te eindigen met een mooie winst.