fibonacci systeem roulette

In 1202 creëerde Fibonacci de beroemde wiskundige samenstelling die wordt gebruikt in de financiële markt, computer ritmes en zelfs in de biologische samenstelling van planten gevonden wordt. Maar, het meest belangrijke, deze samenstelling kan als wedsysteem bij roulette worden gebruikt. Als je dit systeem juist gebruikt en een beetje geluk hebt, dan is het mogelijk om leuke bedragen te winnen.

Hoe het werkt

Een Fibonacci samenstelling werkt door het eerste getal bij zichzelf op te tellen en dan steeds de laatste twee nummers van de ketting bij elkaar op te tellen. Dus, als u start met het nummer 1, dan is het volgende getal ook 1, daarna wordt het 2, gevolgd door 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 enzovoorts. Hoe past u dit toe bij roulette? Het Fibonacci wedsysteem is feitelijk een langzamere versie van het Martingale systeem.

Als u begint met een €1 inzet, dan moet u uw inzet verhogen tijdens de volgende ronde, de Fibonacci samenstelling volgend. Uw volgende inzet is dus ook €1 en als u blijft verliezen gaat dit door tot €2, dan €3, gevolgd door €5, €13 enzovoorts. Als u wint, in plaats van de hele samenstelling van voor af aan te beginnen zoals in het Martingale systeem, gaat u twee nummers terug om uw volgende inzet uit te zoeken. Dus als, hetzelfde voorbeeld gebruikend ( 1,1,2,3,5,8,13…), u zojuist €13 gewonnen heeft, wordt uw volgende inzet €5.

Conclusie

Om het makkelijker te maken; het idee van het Fibonacci wedsysteem is om elke winst te laten volgen door een lagere inzet en een verlies met een evenredige of grotere inzet.

Als u het principe van het Martingale systeem interessant vindt, maar het geld niet heeft of niet wilt inzetten, dan kan het Fibonacci wedsysteem als gematigdere versie worden gebruikt.

Het heeft ook elementen van het D’Alembert systeem in de aanname dat een verlies een winst in de volgende draai meer waarschijnlijk maakt en vice versa. Dus, als u het meest ronde systeem wilt proberen, probeert u dan eens het Fibonacci wedsysteem.