Roulette Advanced

Roulette Advanced

8.3

Uiterlijk

7.6/10

Functies

8.3/10

Fun

8.3/10

Return to player

8.9/10

Voordelen

  • Europees roulette
  • Simpel en duidelijke layout
  • Verschillende tafellimieten

Nadelen

  • Grafisch gedateerd

Roulette Advanced is een typisch gevalletjes: oud maar goud. Deze variant wordt ook vaak ‘Roulette Professional Series’, ‘Roulette Pro’ of gewoon ‘Roulette’ genoemd. Verwarrend? Helemaal mee eens, helaas zijn online casino’s vrij om spellen een andere naam te geven. Dit doen ze om jou het idee te geven dat zij unieke spellen hebben. Ja, dat noemen wij gewoon ‘misleiding’. Jammer dat dat moet over de rug van niet alleen het oudste maar ook het populairste en vaak gespeelde flash roulette spel. Je zou je bijna afvragen: “Zo’n populair roulette spel kan niet fout zijn?” Om je alvast een tipje van de sluier te geven; deze variant is zeker een aanrader!

Gegevens over Roulette Advanced

Regels Europees roulette
Live / Flash Flash
Snel draaien Ja
Uitbetalingspercentage 97,3%
La Partage / En Prison Nee
Winnen met Roulette Professional Series
Kan je winnen met Roulette Advanced? Ja hoor, deze 5 euro corner inzet gaf ons een uitbetaling van 45 euro (waarvan 5 euro eigen inzet)

Uiterlijk

Roulette Advanced is op het gebied van grafische elementen geen hoogvlieger meer. Met een groot aanbod aan live roulette varianten die tot in de Ultra-HD worden weergegeven is dat ook niet zo gek. Toch vinden wij persoonlijk dat Roulette Advanced geen pijn aan je ogen doet als je er naar kijkt.

Verder is het grootste voordeel aan deze variant dat je in één oogopslag alles kunt zien: het roulette wiel, roulette inzetveld, de special bets, hot- en coldnummer, het burenspel en de knoppen: quick spin, spin en clear bet. Soms is minimalisme en dus zonder al die poespas, gewoonweg het beste. Want laten we wel wezen: het leven is al gecompliceerd genoeg, fijn dat je (aankomend) favoriete roulette spel dat niet is.

Functies

Het grootste nadeel aan een spel wat al enige tijd in de omloop is, is dat die misschien niet voldoet aan de eisen van deze tijd. Ik bedoel in een jaar kan er veel gebeuren, hoe zit dat met dit roulette spel? Als we Roulette Advanced vergelijken met het veel nieuwere American Roulette van NetEnt, dan zien we dat de functies in grote lijnen hetzelfde zijn.

Zo is het burenspel met de ‘voorgeprogrammeerde’ series zoals Serie 5/8, Orphelins, Serie 0/2/3 en Zero-spel in één oog opslag te zien en te kiezen. Het aantal buren wijzigen is wel iets moeilijker; rechtsonderin klik je op het gereedschapsicoon, een venster genaamd game settings zal geopend worden, helemaal onderin vind je ‘Neighbour bets’ waar je het aantal buren kunt kiezen tussen 0 en 9.

Uitbetalingsschema bij Roulette Pro
Als je Roulette Advanced speelt met lage of hoge inzetlimieten dan staat daar een ander bedrag

Ieder mens vergeet wel eens iets, jij waarschijnlijk ook. Stel je nou voor dat je ineens bent vergeten hoe de uitbetaling bij roulette werkte? Geen probleem, ga met je muis over het bordje ‘€1 min €500 max’ et voila, het uitbetalingsschema (mooi verdeeld tussen inside bets en outside bets) zal op je scherm verschijnen.

Verschillende inzetlimieten

Bij Roulette Advanced is er één ding waar je rekening mee dient te houden: het tafellimiet hangt af van welke versie jij speelt. Versie speelt? Voordat je in paniek schiet, het spel is exact hetzelfde, alleen het tafellimiet is opgedeeld in: laag, standaard en hoog. De verschillen zijn als volgt:

  • Hoog: heeft een minimale inzet van €10 en een maximale inzet van €5000. De chips worden weergeven in 10, 50, 500 en 1000 euro per stuk.
  • Standaard: heeft een minimum inzet van €1 en de hoogste inzet is €500. De waarde chips zijn 1, 5, 25 en 100.
  • Laag: kan je meespelen vanaf €0,10 en de maximale inzet is 50 euro. De munten zijn in de waardes: 0,10, 0,50, 1 en 10.

Je snapt dat het handig kan zijn om aan de hand van je budget te bepalen of je beter bij Roulette Advanced Hoog (high limit) of Laag (low limit) kunt spelen. Ik kan niet in je portemonnee kijken dus wat voor jou precies het beste is, doe ik geen uitspraken over. Maar je begrijpt dat als je 20 euro stort en je wilt lekker een avondje roulette spelen dat je dan beter bij de lage limiet kunt spelen dan bij de hoge.

Hot en Cold numbers

Ook bij Roulette Advanced zijn ze zo ‘lief’ om de zogenaamde ‘heette en koude nummers’ te noteren. Deze worden gekozen op basis van de in het verleden gevallen getallen.  Als klapper op de vuurpijl kan je ook in één oogopslag zien wat in het verleden vaker is gevallen: zwart of rood en even of oneven. Wat je met deze gegevens moet doen, zijn we kort over: bekijk ze maar neem ze verder met een korrelzout.

Een roulette wiel is geen levend persoon en heeft daarom ook geen geheugen. Iedere ronde is een nieuwe, er wordt niets of niemand gediscrimineerd, elk getal of iedere kleur heeft evenveel kans om de volgende ronde te vallen.

Fun

Kan je met Roulette Advanced veel gezelligheid beleven? Dat ligt er natuurlijk aan of je wint of niet. Oké, inkoppertje natuurlijk 🙂 Het serieuze antwoord is trouwens niet veel anders. Gezien het feit dat dit spel gespeeld kan worden met verschillende tafellimieten, betekent dat je vanaf €0,10 en maximaal €5000 per ronde kan spelen. Ik neem aan dat het daar in ieder geval niet aan kan liggen.

Special bets

Dan is er nog iets opmerkelijks aan dit spel. We merken dat veel mensen die roulette spelen, niet weten hoe ze dit nou het beste kunnen aanpakken. Eerlijk gezegd hoef je hier niet perse een strategie of systeem voor te hebben, maar het kan het wel leuker maken.

Special Bets - Roulette Professional series
Zes inzetstrategieën per pagina met in totaal 6 pagina’s geeft een totaal van zesendertig mogelijkheden

Maar ja, dan moet je zo’n strategie gaan opzoeken, begrijpen, toepassen en.. gewoon weg te veel werk. Niet met Roulette Advanced! Bij dit spel zijn er 36 verschillende extra voorgeprogrammeerde inzetmogelijkheden beschikbaar binnen twee muisklikken. Hoe dan? Klik op ‘Special Bets’, er zal een venster openen waar je de verschillende ‘inzet strategieën’ kunt kiezen. Hopelijk krijg je geen keuzestress.

Return to player

Dan als laatste en het aller belangrijkste: de return to player oftewel het gemiddelde uitbetalingspercentage. Roulette Advanced hanteert de regels van het Europees roulette. Wat voor de speler gewoon zeer goed is. Alleen als jij kiest voor buiten inzetten (inside bets) zoals rood/zwart, dan bied Frans roulette betere kansen, namelijk 1,35% huisvoordeel door de La Partage regel.

Niet elke Frans roulette is ook Frans roulette. Let daar mee op

Roulette Advanced heeft een huisvoordeel van 2,7%, de rekensom leert ons dat de ‘return to player’ 97,3% is. Wat veel beter is dan bij Amerikaans roulette. (94,74%)

Ons advies: spelen als je inzet op getallen

Vind je inzetten op rood of zwart geen zak aan, omdat de uitbetaling hartstikke laag is? Wij begrijpen je, als je miljonair wilt worden zal het op die manier ook niet lukken. Dan is Roulette Advanced een super spel waar je speelt tegen het laagste huisvoordeel. Het spel is misschien grafisch niet het mooiste, puur technisch werkt alles feilloos en wint de ‘simplicity’ van al die toeters en bellen die de nieuwste roulette spellen hebben.

Online Roulette Spellen