Roulette Burenspel op het inzetveld

Bij iedere Europees en Amerikaanse roulette spel heb je het burenspel. Bij dit spel kan je makkelijk inzetten op de getallen naast elkaar in de cilinder. Dit heeft als voordeel dat je jouw weddenschap kan plaatsen binnen een ‘sector’. Ken je dat rottige gevoel dat het gevallen nummer naast jouw gekozen getal ligt in de roulette wiel? Dat je dus nét niet gewonnen heb? Dat is met roulette burenspel verleden tijd.

Makkelijk inzetten op opvolgende getallen in de roulette

Ken jij het roulette burenspel? Er is een zeer grote kans dat je nog nooit van deze manier van inzetten hebt gehoord. Het is ook geen op zich zelf staand nieuw spel, dus geen zorgen als je het burenspel nog niet kent. Het is namelijk een extra onderdeel bij roulette. En nog een extra voordeel: het is helemaal niet moeilijk. Met het burenspel kun je dus inzetten dat je ook kunt verwachten dat het balletje op een getal komt dat in de buurt komt van het getal waar je oorspronkelijk voor hebt gekozen. Op deze manier kun jij je kansen verspreiden en toch nog een deel van je inzet terug winnen door het roulette burenspel in te zetten als extra element voor je zelf als speler.

Het burenspel

Tijdens het burenspel kun je ook kiezen om op delen van de roulettetafel in te zetten. Door te kiezen voor een combinatie van verschillende getallen of om te kiezen voor een serie van verschillende getallen en vakjes. De kans dat je een prijs zult winnen is echt veel groter als je op deze manier jouw inzet weet te verspreiden of juist uiteindelijk weet te verdubbelen als je het ook om weet te zetten in extra geld.

Een andere variant van ‘roulette burenspel’

Sommige spelers bedoelen met roulette burenspel de ‘letterlijke’ variant, namelijk precies dezelfde inzetten doen als je buurman of buurvrouw. Heb je hierbij een wiskundig voordeel? Nee. Is er een ander bijkomend voordeel? Nee, of nou ja, het is een stuk gezelliger als je allebei wint. Als je pech hebt dan verlies je niet alleen, zoals het gezegde luidt: ‘gedeelde smart is halve smart.’

Kortom: Burenspel is meespelen met de persoon naast je of inzetten op getallen naast elkaar in de roulette wiel

We hebben je een kort, beknopt, verteld wat het roulette burenspel inhoudt. Als laatst willen we je meegeven dat het niet uitmaakt voor het casinovoordeel of je het burenspel speelt of niet. Je hebt bij het burenspel alleen heel veel voordeel als je te maken hebt met een ‘biased’ wiel. Dit is een roulette wiel die niet helemaal recht is, oftewel afloopt, wat er in resulteert dat een bepaalde sector van de wiel vaker valt dan anderen delen.