Ashley Revell roulette inzet

Ashley Revell, een doodnormale man uit Engeland had in 2004 alles wat hij in zijn leven had opgebouwd verkocht (inclusief zijn kleren). Met $136.000 reisde hij af naar het Plaza Hotel & Casino in Las Vegas om vervolgens alles inzetten bij één roulette draai.

Ashley Revell en zijn roulette draai

Ashley is zoals je begrijpt dood nerveus tijdens zijn weddenschap, het is een weddenschap voor zijn leven. Hij kan weglopen als een winnaar, een kampioen, iemand die in minder dan een paar minuten zijn totale vermogen heeft verdubbeld. Of hij loopt weg als een verliezer, zijn totale vermogen te hebben verloren in zo’n korte tijd. Niet wetend hoe hij ooit dat geld terug gaat verdienen. Bij deze weddenschap is er geen tips, tricks of strategie die hem kan helpen. Het is een test om te kijken of het geluk aan zijn kant is.

Moment van de waarheid

Uiteindelijk kiest Ashley ervoor om alles op rood in te zetten, als de roulette wiel begint te draaien. Iedereen is doodstil en de spanning is te voelen. Na het vele ronddraaien en stuiteren van de bal, valt die dan eindelijk op 7 rood. Ashley heeft het voor elkaar gekregen om zijn vermogen te verdubbelen naar $272,000 en is terug naar Engeland gegaan met een grote glimlach op zijn gezicht.

Toekomst

Er werd voorspelt dat Ashley uiteindelijk in een jaar tijd, veel zal verliezen van zijn grote winst. Vaak is het natuurlijk zo dat als mensen winnen nog een keer terug komen om het nog een keer te proberen met de kans dat je dan wel je geld verliest.

Maar in plaats van het allemaal weer te vergokken, was Ashley slim en is hij zijn eigen online poker site begonnen. Hij is er goed bewust van dat zijn winst puur geluk is. Ashley nam de risico’s en wist wat hij wilde.

Risico

Daar gaat het leven in mijn ogen ook over net zoals gokken. Je hoeft geen professionele gokker te zijn om te winnen zoals Ashley, je moet gewoon de risico durven te nemen en bewust zijn van het feit dat je kan verliezen of je geld kan verdubbelen. Veel plezier met het kijken van de video, je zult verstelt staan.

Blog